AL-FATIHAH... ;(

at 2 am,i got a text from my mom bagitaw yang nenek dah meninggal~ ;(
sgt terkejut~ tak sempat jumpaaa untuk yg terakhir...
my mom bagitahu jenazah akan dikebumikan dekat kelantan,sebelah kubur arwah atok...
so,hari nie,lepas asar tadi(24hb sept 2011) semua org tunggu jenazah dari pahang untuk dikebumikan... ;(


nak balik...
tapi mak cakap memang tak sempat untuk aku jumpe arwah sebab aku kat perlis skang nie..

kalau sempat pon majlis tahlil malam nie jek...~ ;(
so mak cakap, takpe,tak payah balik..
terkilan jugak sbb tak sempat jumpaa... ;(


pegi setel borang ptptn hari nie pon rase laen sgt~
dalam pikiran nie dok pikir pasal tiket2 bagai & skali lagi tanya mak ...
mak cakap,jenazah dah kebumikan dan malam nie majlis tahlil..
kalau aku balik pon memang tak sempat ...

aku sedekahkan AL-FATIHAH & bacakan YASSIN dari jauh ...~
   AL-FATIHAH....

'SEMOGA ARWAH DITEMPATKAN DI TEMPAT2 ORANG YANG BERIMAN,AMIN..'

when u are in pain,but u are able to smile,its show u how strong u are...

;(

7 comments:

SuzaDin said...

takziah yer awk, jgn sedih2, bykkn berdoa tuk kesejahteraan dia ...

Hazwan Arif said...

situasi kita same..mcm sy alami 9 bulan yg lalu..takziah

al-fatihah~

Huzaifah Zulkifli said...

takziah..
alfatihah

wAnIEy HuNNy said...

@suzadin: tq2 ~insyaAllah~

wAnIEy HuNNy said...

@hazwan: yeke? trima kase ye ~

Iwanski said...

Al-Fatihah untuk Allahyarhamah Nenek.. semoga ditempatkan bersama golongan org2 yg beriman.. selalu sedekahkan yassin utk nenek tau..

wAnIEy HuNNy said...

terimaa kaseh ~;)