My baby pretty !

Mood rindukan anak saudara dan homesick ! Ye ! Rumahsakit sebab dah lama tak balik.

Nie Dania.Name panjangg Fathia Dania
Nie Fina.Name panjang Nur Surfina Bahirah,KOT. Lupee laaa
Geezz.Semua name comel2 dah kene kebas.Haaa dah tu nak letak name ape dekat baby sendiri 7 tahun lagi? Ehhhh ! Okayyy..

Nie Danish.Name panjang Fairiez Danish
Kalau ade kat umah selalu berebut remote control astro dengan Danish nie.Yelah,kite nak tengok KBS world.Die nak tengok Hagemaruu bagai . Hahahah. Tak matured kan mak saudare die nie.. ;( Bytheway,Danish nie abang Dania. Waniey selalu cakap,'Kesian Dania dapat abg macam Danish'! =.=

yang boy tu name Adam Thaqif..
yang girl tu name die Ain Irdina Nabihah,anak saudara pertama waniey ! 
Dina dengan Adam nie adik beradik.Dina cakap die dah ade pakwe woo.Tergugat aunty die.! tsk !
So,teka teki,antara ramai2 baby2 kat atas tu,yang mane ikot perangai aunty die yang tak macam orang umo 20 tahun nie ? muhahaha..



Tadi bukak blog Aizul Marcello,abang Irene marcello.Tetibe jek rase dia macam comel hari nie ,padahal dah follow die punye twitter dari dulu lagi,dah lame jadi die punye silent reader dekat blog tu . Eh !

2 comments:

Yana ♥ said...

comel Danish tuh! btw, lag ni byk bg makna kat ore - takkan pisah :')

wAnIEy HuNNy said...

huuu^^ comel ke?! hishhh! gadoo jek dgn waniey ..